linneaborealis

Sparris lax parmigiano

Publicerad 2013-05-21 22:21:09 i Linnéas Livs,

Äntligen färsk sparris! Denna lilla rätt är fin som förrätt eller som en del i en buffé.
 
Tunna skivor av kallrökt lax
Färsk sparris
Parmigiano reggio 24 mån
Citronzest
Citronsaft
Olivolja
Smör att steka i
Salt
 
Skala försiktigt bort det yttersta trådiga lagret av sparrisen och stek dem lätt i smör. Sedan är det bara att börja lägga tallriken med lax, sparris, riven parmesan, zest, olja och salt :)
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Hjärtligt välkommen! Här skriver jag om osteopatisk medicin och mat. Jag är född och uppvuxen i Hälsingland, efter många mellanlandningar bor jag nu i Stockholm där jag studerar just osteopati. Och lagar lite mat då och då.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela